This is what I’m up to

Photobucket

Photobucket

Lige nu sidder jeg i et fly mod Antalya (Tyrkiet). Mille og jeg holder ferie i 14 dage og vil formentlig bruge en god del af vores tid på strandene på billederne 🙂 Vi skal bo i Alanya, et af vores foretrukne feriemål og jeg glæder mig til endnu et gensyn med den tyrkiske befolkning, maden, drinksne, stranden – aaahh, so nice.

Jeg vender frygtløs tilbage om et par uger – målet er en jævnt go’ farve, blond hår og nogle eksotiske krydderier med hjem i kufferten. Det er vel fair nok? Kan i have det godt så længe, jeg opdaterer hvis der er mulighed for det undervejs.

See ya ladies 😀

Article Tags :
Related Posts
hotel i rom
ubud bali billeder

15 Discussion to this post

 1. Dianna says:

  Rigtig god tur. 🙂

 2. Nina Amelia says:

  Have a great trip! 🙂

 3. Tumling says:

  Ej for pokker.. Kunne du ik lige have sagt det for et par dage siden?? (Måske mig der har overset noget.. ville have dig til at tjekke et kryderi dernede for mig..)
  Pokkers…
  God tur =)

 4. Kira says:

  Håber, I får en fantastisk ferie! 😀

 5. Mathilde says:

  Rigtig god tur! 😀 Drik en lækker drink for mig 😉

 6. Alexia says:

  God tur, du er blevet tagget i en blogleg ved mig 🙂

 7. SkulpE says:

  Ååårh det lyder dejligt! Misundelse er en grim ting, Ida, så stop! ;). .. ha’ en god tur!

 8. Marie says:

  @Tumling: Jeg skal til Tyrkiet i august – så hvis du kan bruge min hjælp, så sig til 😉

 9. Tumling says:

  Uhh lækkert =) Min mor leder efter KNUST safran.. Altså pulver ligesom peber osv.. Til billige penge.. I Danmark fåes det nemlig kun som de der små streger.. Ved ik lige hvordan jeg ellers ska forkklare det haha

 10. Sandra says:

  Tumling – Er det ikke bare at købe safran i “streger” og så “knuse” det med en morter? Eller er det ikke det samme? 😛

  Og Anja – Håber du har haft en go’ tur indtil videre 😉

 11. Tumling says:

  sandra: Desværre er det ik det samme..

 12. Sandra says:

  Tumling – Arh damn, det var da fesent.. Har i ikke en turkisk grønthandler/kiosk/mini market i nærheden, det kunne være de havde sådan noget? 🙂

 13. Tumling says:

  har de desværre ik 🙁 Der er tjekket diverse steder

 14. Ida says:

  Hej Anja :D!
  OOOOOORJ det ser godt ud q: <3 God ferie!

 15. Janne says:

  Forsinket god ferie! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *