Ud på eventyr

Jeg er på vej ud af døren for at få lavet nyt pas og jeg synes på en eller anden måde det er lidt vemodigt. Jeg mener, et pas er jo i den grad vidne til ens færden og eventyr for en given periode. Mit nuværende pas blev lavet i starten af 2003, det år jeg blev student og det år jeg rejse til Australien. Det udløber først til vinter, men min næste rejse kræver at det er gyldigt i minimum 6 måneder, og det er det lige præcis ikke. Så derfor må der jo et nyt til.

Jeg er ikke sikker på jeg nogensinde får et pas igen, som er så “spændende” som det jeg har nu. Man kan da have lov at håbe, men jeg tvivler på at jeg skal ud og rejse i op mod et år af gangen igen. Især pga. min tid som backpacker kom der en masse stempler i mit pas i en periode og jeg synes det er så hyggeligt at sidde og kigge på dem og mindes gode tider.

Der er bl.a. minder fra Tyrkiet, Fiji og Sydney.

Mere Tyrkiet, Brisbane og Sydney.

Mit working holiday visum til Australien.

Cairns, Melbourne og Singapore.

New Zealand og Cook Islands.

Mere Cook Islands…

Og lidt New York.

Derudover har passet også været med mig i Bulgarien, Paris, Norge, London, Cypern, Endnu mere Tyrkiet, Tenerife, Fuerteventura og sikkert andre steder jeg ikke kan lige kan komme i tanke om.

Er jeg den eneste der har et lidt sentimentalt forhold til mit pas og som kan blive helt trist ved tanken om at skal have et nyt og tomt pas?

Jeg satser på at man stadigvæk kan få lov at beholde det, selvom det udløber. Det kunne jeg i hvert fald med mit gamle, efter de klippede et par huller i med en hulmaskine.

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. Tina says:

  Jeg havde ét enkelt stempel i mit gamle pas (fra New York) og var SÅ ærgerlig over, at jeg skulle have et nyt før vi skulle til Barcelona – kan slet ikke forestille mig, hvordan jeg ville have det, hvis mit gamle pas så ud som dit 😀
  Jeg sagde først nej tak til at få det gamle med, men fortrød så i sidste øjeblik. Skal have mit stempel og kunne kigge lidt på 😉 Haha

  • admin says:

   Hehe, jamen det er lidt spøjst hvordan man får følelser omkring noget så dumt som et stempel. Men det var lidt ærgeligt du ikke lige fik dit Barcelonastempel sammen med New York. Du må bare ud og rejse lidt mere 😀

 2. Martin says:

  Hvordan har du fået så mange stempler fra en tur til Australien? Det er vel på mange måder en præstation i sig selv 😉
  Jeg var selv afsted sidste år. Vi var også i Asien, hvor mange af visumerne er sådan nogle store klistermærker – Mega fedt – så kan man samle som da man var lille 🙂

  Den tur gav mig faktisk også inspiration til, at lave et rejse-site om Australien.

  Hvor mange lande har du været i?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *