Now Reading
Æbletid

Æbletid

I dag har jeg været helt utrolig effektiv!

Jeg startede dagen med at skrælle halvandet kilo æbler og skære dem i både. Dernæst tonsede jeg på min cykel ned til fitnesscenteret, hvor jeg kæmpede mig igennem 20 km, 500 kcal i løbet af en times spinning. Dernæst cyklede jeg hjem (i et noget roligere tempo), fik et bad, og begyndte at koge æblemos.

Jeg havde set en opskrift hos Latascha, som måtte afprøves – æblefisk (trekanterne på billedet).

Til det skulle jeg bruge æblemos, så det skulle jo lige laves først. Fordi vi har så mange æbler i haven, tænkte jeg at jeg ville bage en tærte, som Mutti kan få et stykke af når hun kommer hjem fra job. Mille og DaddyO flytter i dag og jeg skal være til fødselsdag om 8 minutter, så hun skal være alene hjemme i eftermiddag og måske en del af aftenen. Og helt ærligt, hvem elsker ikke æbletærte med dejlige æbler fra egen høst. Fløden står i køleskabet, klar til at blive pisket til skum.

Og jeg skal nu skynde mig at få de her under armen og smutte over på den anden side af vejen, hvor der er 2 x 3 års fødselsdag hos mine yndlingstvillinger!

Håber i har en dejlig lørdag!

View Comments (2)
  • Shit du er effektiv! Synes det er så skægt når folk “bare lige” gør sådan noget, for dte er sådan noget der for mig kræver mega planlægning 😛

    Vildt sødt gavepapir, forresten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top