Now Reading
Build a burger

Build a burger

 

Til min upcoming fødselsdag får jeg 5 af mine venner til spisning. Jeg har tænkt på det kunne være lidt sjovt at lave sådan en “BUILD A BURGER” bar, hvor mit køkken bliver invaderet af diverse ting der kan puttes i en burger, og så kan folk selv gå over i køkkenet og lave deres burger og så slipper jeg for at fylde spisebordet med alle de her ting.

Indtil videre er planen at der skal være:

 • Bøffer af oksefars
 • Alm. burgerboller
 • Ketchup
 • Sennep
 • Remoulade
 • Salsa
 • Miraclewhip med og uden hvidløg
 • Salat
 • Tomat
 • Agurk
 • Peberfrugt
 • Bacon
 • Jalapeños
 • Løg
 • Rødløg
 • Ristede løg
 • Ost i skiver
 • Ananas i ringe

Og så tænker jeg at smide en røvfuld bådkartofler i ovnen. Mangler jeg noget vigtigt? Overvejer også om der skal være bøffer af kyllingefars, men må lige finde ud af hvor overskudsagtig jeg er.

View Comments (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top