Now Reading
Lækkert hotel der forener business & pleasure i London

Lækkert hotel der forener business & pleasure i London

I forbindelse med mit arbejde blev jeg sendt til London for at deltage i en nørdet international IT konference. Konference- og netværksaktiviteterne lå fra søndag aften til tirsdag aften og heldigvis flaskede det sig således at jeg fik mulighed for at tage min kæreste med derover mod lidt egenbetaling, så vi kunne have weekenden sammen.

Ankomst til London og shopping på Oxford Street

Vi fløj fra København lørdag morgen og landede i Heathrow lufthavn lørdag formiddag. Vi kom hurtigt ind til byen via Heathrow Connect, og med et enkelt skift til undergrunden ankom vi ved hotellet omkring kl. 11.00.

Hotellet vi boede på var Park Plaza Westminster Bridge, hvilket var arrangeret gennem arbejdet. Det var også her konferencen blev afviklet, så det passede perfekt sammen. Jeg har efterhånden set mange forskellige former for indkvartering og dette var nok det mest luksuriøse af slagsen jeg har set. Et ideelt hotel til både business & pleasure! Konferencefaciliteterne var sublime og beliggenheden var optimal i forhold til de mest populære seværdigheder.

Da vi tjekkede ind på hotellet blev vi opgraderet til et større værelse, eller skulle jeg sige lejlighed… Vores kæmpe værelse lå på 4. sal og vi havde en fed udsigt, som man kunne nyde fra den kæmpe seng der fyldte den ene halvdel af værelset. I midten var et lille tekøkken og et badeværelse og i den anden ende var sofagruppen. Vi havde intet mindre end to store fjernsynsskærme, og værelset var udstyret med skriveborde, fancy lysstyring, badekar, morgenkåber og alt hvad man kunne ønske sig.

Ud over konferencefaciliteter, så var der også et spa-område på hotellet. Dette nåede vi desværre ikke at prøve, så jeg kan ikke fortælle hvordan det var. På hotellet var der også en række forskellige restauranter og cafeer, som var meget hyggelige.

Jeg havde på forhånd dedikeret lørdagen til shopping, så da vi var landet på værelset gik vi mod Oxford Street, så jeg kunne få “klaret det jeg skulle” 😉 På vejen spiste vi frokost på en meget stemningsfyldt restaurant, The Rum House, der lå godt gemt af vejen. Mere om dette sted en anden god gang!

Efter en lørdag eftermiddag på Oxford Street var det tid til en god middag. På grund af diverse netværksaktiviteter havde vi reelt set kun lørdag aften sammen, så selvom vi var ret trætte, så gik vi ud i byen og fandt en god bøf. Valget faldt på Angus Steakhouse, hvor vi var heldige at få et bord, selvom køen dertil var ret lang. Det er en kæde som har restauranter mange steder i byen, så slå dem eventuelt op og find et sted i nærheden.

London tog sig i øvrigt virkelig fint ud på denne lune forårsaften, så vi nød gåturen til og fra hotellet i fulde drag.

Langsom søndag i London

Søndag morgen sov vi lidt længere end vi plejer og nød godt af den overdådige morgenmadsbuffet, som absolut intet manglede.

Dagen fortsatte i et langsomt tempo med at besøge to museer: National History Museum og Science Museum. To gode museer som faktisk er naboer, hvilket gør det oplagt at besøge dem begge to når man er i området. Det er gratis at komme ind, så man kan hurtigt forlade det igen hvis det ikke lige var sagen. Det er dog to kæmpe store museer, så man kan med fordel prioritere hvilke udstillinger man vil se, hvis man ikke har hele dagen til rådighed.

Hvis jeg skulle anbefale et af dem må det blive Science museum, hvilket vi begge synes var bedst. Vi er muligvis lidt biased af en ingeniørmæssig baggrund begge to, men det var klart her vi fik mest ud af det. Jeg synes personligt den medicinsk historiske udstilling på 4. og 5. sal var meget spændende, mens min kæreste var lidt vild med deres udstilling om rumfart.

Da vi havde fået nok af museer spiste vi en lækker frokost på en italiensk restaurant, Spaghetti house, i nærheden.

Søndag eftermiddag slappede vi af på værelset og jeg ladede op til et hårdt konferenceprogram, som ud over selve konferencen også stod på en sejltur på Themsen og en middag på Jamie Olivers restaurant Fifteen.

Hvis du står og skal afsted og skal bruge et hotel der er lidt mere luksuriøst end gennemsnittet eller gerne vil forkæle ham eller hende du holder af, så vil jeg helt sikkert anbefale Park Plaza Westminster Bridge. Standarden er suveræn og beliggenheden er sublim! Der er udsigt til Big Ben og London Eye i det du træder ud af hotellets dør og de to undergrundsstationer Westminster og Waterloo ligger 5 minutters gang i hver sin retning.

Hotellet hører til i den dyrere ende, i hvert fald i forhold til mit gennemsnitlige feriebudget, men en gang imellem er der jo en god anledning til at flotte sig lidt 🙂

Scroll To Top