Now Reading
Godt og centralt hotel i New York

Godt og centralt hotel i New York

For mig er det en del af en rejse at have et rart sted at opholde sig. Det behøver ikke at være ren luksus, selvom det nu også er rart. Men det behøver så absolut heller ikke længere at være backpackerstilen med hostels og sovesale, selvom det bestemt også har givet mig mange gode oplevelser. Nej, jeg kan godt lide komfort og rare omgivelser – men til rimelige priser. For jeg bryder mig altså heller ikke om at betale overpris for noget!

Sammen med min kæreste havde jeg planlagt en uges ferie i New York i foråret og vi brugte rigtig lang tid på at finde et fornuftigt sted at bo. Det tenderer til at være uoverskueligt, da der i så stor en by er en million muligheder. Ydermere får man virkelig ikke meget for pengene i New York, så for mig har det også været en balancegang med at finde noget der har en rimelig standard til en pris jeg er villig til at betale. En ting er dog sikkert… Når man rejser til New York så må man bare forvente at det let bliver hotellet der vejer tungt i feriebudgettet.

Guderne må vide at jeg har læst om mange hoteller i New York på Tripadvisor og jeg har godt nok også fravalgt mange på baggrund af de anmeldelser der findes derinde. Vi var lige ved at bestille et andet hotel, men opdagede heldigvis inden det var for sent, at der ikke var en dør ud til toilet og bad! Meget kan jeg rumme, men et toilet uden en dør er bare ikke en af dem 😉

Nå, men endelig faldt jeg over Homewood Suites by Hilton, som viste sig at være det helt rigtige til mit komfortniveau og vores feriebudget. Min kæreste kendte oven i købet til kæden fra tidligere ophold i USA med arbejdet og kunne sige god for kvaliteten.

Homewood Suites by Hilton New York Midtown Manhattan/Times Square

Vi bestilte 7 overnatninger på Homewood Suites by Hilton New York Midtown/Times Square og betalte ca. 16.500 inkl. det hele. Da vi planlagde opdagede vi at man kunne få en lavere pris per nat ved at have flere sammenhængende overnatninger. Vi havde oprindeligt overvejet at lave en New York –> Washington –> New York, men på grund af dette blev det Washington –> New York.

Når man bor på Homewood Suites by Hilton, så er der morgenmad med i prisen og de fleste aftener var der også en gratis let anretning i restauranten. Alle dage var der et glas gratis vin eller øl ligesom der var fri adgang til kaffe, te, vand, juice osv.

Maden var ikke noget at skrive hjem omkring, men det var da muligt at få en fornuftig bund inden dagens strabadser. Man må dog endelig ikke snyde sig for at opleve morgenstemningen på en amerikansk diner! Vi kørte lidt død i maden de sidste par dage, så der valgte vi at spise ude om morgenen.

Vi benyttede os kun én dag af aftensmaden, men også her vil jeg anbefale at gå ud og opleve det kulinariske New York, der er SÅ mange muligheder. Det er et fint tilbud og der er bestemt mulighed for at spare lidt penge på morgenmaden i forhold til at købe det ude i byen, men det skal ikke være det altovervejende argument for at vælge Homewood Suites by Hilton Manhattan Midtown over et andet hotel. Jeg kan dog forstå på min kæreste at standarden har været noget højere de steder han har boet tidligere, som også har været en del af Homewood Suites kæden, blot udenfor New York.

Homewood_suites_midtown_lobby

Udover restauranten på hotellet var der et lille køkken på værelset, hvor vi havde både ovn, opvasker og stort køle/fryseskab. Især denne del ser jeg som et stort plus, da det giver lidt flere muligheder, hvis man ikke vil spise ude hver dag. Jeg kan forestille mig at det vil være en fordel hvis man eksempelvis rejser med små børn, som skal tidligt i seng.

Køkken_entre

Vi havde eget bad og toilet, hvilket faktisk ikke er standard når man ser på hoteller i New York. Dette skal man lige være opmærksom på, hvis det da betyder noget for ens valg af hotel. Vi havde et fint badeværelse og der er ikke en finger at sætte på noget. Der blev fyldt op med produkter, når vi havde brugt af det der var sat frem til os.

Homewood_suites_midtown_badeværelse

Noget af det man har mest brug for efter en lang dag i storbyen, det er at slappe af i benene. Ud over en lækker dobbeltseng, så var der også en lille sofa/stol på værelset. Den kunne vist slås ud til en enkeltmandsseng, men vi brugte den nu bare som et sted at slappe af.

Man sov skønt i den store seng, det eneste minus er at det var en dobbeltdyne, hvilket er svært at administrere når man helst vil have hele dynen selv 😉

Homewood_suites_midtown_seng

Homewood_suites_midtown_tv

Der var også et skrivebord, et tv og et klædeskab med en safetybox i, på vores værelse.

Homewood_suites_midtown_tagterrasse

En af de fede features på Homewood Suites Midtown Manhattan, var den lækre tagterrasse. Der var forskellige loungemøbler deroppe og en fed udsigt, hvor man kunne nyde solnedgangen. Vi var deroppe et par gange, men der var desværre optaget i de stole der var deroppe, så vi nød kun udsigten kort. Vi så bl.a. nogle der holdt noget fødselsdag deroppe med kage og champagne. Super god ide!

Homewood_suites_midtown_spisning

Generelt er der gode rammer for ens ophold, når man bor på Homewood Suites Midtown Manhattan og placeringen er optimal i forhold til alle de mange seværdigheder i byen. Vi kunne gå til Times Square på omkring 10 minutter og til Penn Station på 5-10 minutter. Fra Penn station er der både metro og regionaltog – vi kom bl.a. selv ind med toget fra Washington og kunne gå til hotellet uden problemer på trods af at vi havde kufferter osv. med.

Jeg ville personligt gerne bo på Homewood Suites Midtown Manhattan igen, men jeg ville nok også kigge efter andre hoteller i samme prisklasse og se hvad jeg ellers kan få for pengene. Men det var helt bestemt et anbefalelsesværdigt hotel!

Jeg vil meget gerne høre om jeres erfaringer med hoteller i New York. Hvor synes du man bor bedst?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top