Now Reading
Cupcakes fra Magnolia Bakery

Cupcakes fra Magnolia Bakery

Magnolia Bakery, New York

Magnolia Bakery er en bagerkæde der er stiftet i New York i 1996. For de fleste danskere er det vist først blevet et, ikke ualmindeligt, taleemne efter alle danske piger har set Sex and The City og set Carrie & co spise cupcakes fra Magnolia Bakery.

I dag er kæden udvidet til ikke kun at have butikker i USA men også i mellemøsten og strategien har siden 2011 været at åbne tre butikker om året.

Hvor finder du Magnolia Bakery?

  • Bleecker Street: 401 Bleecker Street & W. 11th Street, New York
  • Bloomingdale’s: 1000 Third Avenue, New York
  • Grand Central Terminal: Lower Dining Concourse, New York
  • Upper West Side: 200 Columbus Avenue at 69th Street
  • Rockefeller Center: 1240 Avenue of the Americas at 49th Street, New York
  • Los Angeles: 8389 West 3rd Street at Orlando St., Los Angeles, Californien
  • Chicago: 108 N. State Street at Block 37, Chicago, Illinois
Herudover er der 11 internationale lokationer i hhv. Beirut, Dubai, Kuwait City, Doha, Abu Dhabi, Moskva, Tokyo og Mexico City.

 

Hvad er der med de cupcakes fra Magnolia Bakery…?

På min lange liste over ting jeg skulle opleve da jeg var i New York første gang, var blandt andet cupcakes fra Magnolia Bakery. Hvorfor? Fordi alle talte om det og jeg ikke ville gå glip af noget.

Da jeg så en dag var i nabolaget – Carries nabolag vel at mærke! – så besluttede jeg mig for at finde Magnolia Bakery på Bleecker Street. Det var her Carrie kom så det var også her jeg skulle forbi. Jeg ledte længe og var tæt på at overse den lillebitte butik.

Magnolia bakery bleecker street
Magnolia Bakery på Bleecker Street

Jeg må indrømme at det på ingen måde lignede en bagerbutik udefra, men kom man tæt på kunne man naturligvis godt se de lækkerier der var udstillet i vinduerne og inde i butikken. Og selve butikken var også super hyggelig, men dog meget lille. Der var kun to små stole og et lille bord derinde, så meget begrænset mulighed for at sidde ned og få varmen.

Jeg ved ikke helt hvad jeg havde forventet og min erfaring med cupcakes er ikke eksisterende. Der var omkring 6 forskellige slags cupcakes og nogle større skærekager. Jeg endte med at købe to cupcakes som jeg slæbte med mig resten af dagen, da det desværre ikke var vejr til at nyde dem udenfor denne dag.

Cupcakes fra magnolia bakery

Det var en oplevelse i sig selv at være i butikken, få søde kager ned i en fin lille æske og så til sidst i en bedårende papirspose.

Pose fra magnolia bakery

kageæske fra magnolia bakery

Men det vigtigste er selvfølgelig kagerne. Hvordan var de så?

Jo altså… De var søde i mere end én forstand, men jeg må indrømme at jeg ikke blev fan. Jeg synes bunden var lidt tør og det blev lidt for vammelt med alt det frosting. Jeg plejer ikke at have det svært med søde sager, tværtimod! Men det her blev lidt for meget af det gode. Måske er jeg bare ikke til cupcakes generelt og måske har jeg været uheldig. Jeg skal ikke kunne sige om en “cupcake-elsker” vil synes det var det bedste, men jeg synes ikke det var noget særligt.

Cupcakes fra magnolia bakery

Men… Jeg er villig til at give det et forsøg mere! Måske noget andet end en cupcake og måske en anden og større butik med større udvalg?

 

Hvad er din erfaring med kager fra Magnolia Bakery?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top