Now Reading
DIY Flettet perlearmbånd

DIY Flettet perlearmbånd

Da jeg blev færdig med at sortere mine perler lørdag aften, kunne jeg komme i gang med det jeg egentlig havde sat mig ned for at lave. Armbåndet er inspireret af Honestly WTF, som virkelig har nogle gode DIY guides, hvis du skulle føle dig lidt kreativ.

Jeg startede med at finde nogle guldperler frem, det viste sig dog at de var lige små nok til snoren desværre. Derfor blev de byttet ud med sølvfarvede. Derudover fandt jeg en knap i gemmerne, som matchede snorens støvede grønne farve.

Jeg havde store problemer med at få startet op på denne teknik og jeg tror jeg endte med at pille perlerne af op mod 4 gange i ren despreation. Problemet var at de hoppede rundt, hvis man hev for meget i snoren og så blev mønsteret ødelagt. Efter lidt tid fandt jeg dog teknikken.

Jeg synes at lukningen med knappen er ret genial. Det er ikke sidste gang jeg bruger den idé. Men må hellere få købt nogle knapper til formålet, så jeg ikke bruger dem der hører med til mit tøj. Det kunne jo ske at jeg fik brug for dem en dag…

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave det igen med guldperler, det ville stå fantastisk til den grønne farve. Det må også på indkøbssedlen!

View Comments (6)
 • Du er mega kreativ, Anja. Dine farverige armbånd har jeg også kigget med længsel på. Synes det ser svært ud. Dette er også rigtig fint! Den lukning er rigtig godt fundet på.

  • Hvor er du sød Ann. Men tro mig, det er lettere end det ser yderligere. Lige den her var lidt en kælling i starten men de farvestrålende armbånd er rigtig nemme når man lige har teknikken. Jeg kan varmt anbefale at se nogle videoer på youtube. Bare søg på diy macrame bracelet eller friendship bracelet afhængig af hvilken du vil kaste dig ud i 🙂

 • Uh, ja – det kunne være sjovt. Har før i tiden været kreativ, så ved ikke om det kan findes frem igen. Tak for tips, YouTube er vores ven 🙂

  • Hej Amalie,
   Det er jeg super glad for at høre 😀 Jeg satser på der kommer flere af den slags frem over 🙂
   Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top