Now Reading
DIY: Uglepude

DIY: Uglepude

uglepude i forskellige farver

Jeg keder mig jo temmelig bravt nu hvor jeg bor i en tiny by og ikke har så meget at lave andet end at søge job og håbe på det bedste. Derfor har jeg nu besluttet mig for at jeg vil være kreativ. Jeg vil lave en uglepude… Jeg har nemlig været dybt forelsket i uglepuden efter jeg så Nicholaine havde købt en fin uglepude på nettet.

Det ville selvfølgelig være klart nemmest at bestille en uglepude online, men jeg synes umiddelbart det virker overskueligt at lave en selv. Altså hvis jeg lige ser bort fra det faktum at jeg ikke ejer noget af det der skal bruges og at min eneste syerfaring de sidste 5 år stammer fra at lægge bukser op i hånden og at lave det årlige karnevalskostume.

Sy selv uglepude

Jeg forestiller mig at lave øjne og næse i hånden og så resten på maskine, men måske jeg skifter mening undervejs. Personligt er jeg ret vild med den grønne uglepude på billedet, men tvivler på jeg kan lave en der er ligeså fin. Det må være svært at lave de der buler i panden?

Jeg tror første del af projektet må være at lave en skabelon til uglepuden. Hvor bred skal sømmen mon være på sådan en basse? I morgen må jeg ned i byen og se om der findes en butik der sælger stof, og i så fald om der er noget brugbart.

Hvis du vil se hvordan jeg syr en uglepude, så kig med her og få inspiration til hvordan du kan sy din egen.

View Comments (13)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top