Now Reading
Flot og sund råkost

Flot og sund råkost

Efter jeg er flyttet hjem igen får jeg ikke spist så mange grove grøntsager som jeg ellers var blevet ret god til i en periode. Men nu er sæsonen for grove grøntsager jo på sit højeste og råkoster er derfor den perfekte måde at få dem indenbords når man som jeg ikke er så god til at huske de 6 om dagen.

Råkost kan jeg nemlig spise som slik! I dag handlede jeg ind til en lækker en af slagsen som jeg lærte at kende på Body Boot Camp. Nemlig rød råkost som jeg har lagt opskriften på her. Dog blev det med lidt modifikationer da jeg ikke kunne få rødkål i Netto.

See Also
ingefær shot med æble

Jeg har brugt hvidkål, rødbeder, æble, tranebær og græskarkerner. Jeg dryppede desuden citron og limesaft i for at give det et ekstra frisk pift. Jeg synes den blev super lækker! Tranebærene er søde, rødbede og hvidkål hen af bitter og så giver æblerne samt citron- og limesaften det syrlige. Mmm Mmm Mmmmm!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top