Now Reading
Frokost hos The Halal Guys i New York

Frokost hos The Halal Guys i New York

Efter et besøg på MOMA i New York var det tid til noget frokost. Og vi behøvede ikke at gå så langt, for nærmest udenfor hovedindgangen holder The Halal Guys til og det vidste min kæreste, fra sidste gang han var her.

Vi var heldige at ramme dem på et tidspunkt uden betydelig kø, men ellers kan køen godt se ud som på billedet øverst (picture credit). Jeg tror det er en god strategi at komme udenfor typisk frokost rush-hour, da mange af de lokale går ned i deres frokostpause fra arbejdet og skaber en kæmpe kø.

Konceptet er relativt simpelt… Tre slags kød på ris eller i en sandwich – jeg mener at prisen uanset hvad var 7-8$. En yderst rimelig pris for den kæmpe portion man får og ift. prisniveauet generelt i New York.

Jeg valgte en chicken over rice og kæresten fik chicken and beef combo over rice. Der var ingen ventetid og maden fik vi med i en pose, så vi kunne finde et sted at nyde den. Vi endte med at finde en bænk ved et stort springvand, hvor vi nød maden og solen.

Jeg var til at starte med lidt skeptisk, for jeg kan da lige så godt være ærlig og sige at jeg har set pænere mad og så er jeg generelt skeptisk over for madvogne på gaden. Men det faktum at de nærmest har fået kultstatus på nettet og at folk stod i kø dertil forsikrede mig om at det var helt ok.

Fordi der er så mange mennesker der benytter The Halal Guys, så må man gå ud fra at maden er relativ frisklavet i modsætning til mange andre madvogne, hvor maden ligner noget der har ligget der hele dagen. Og smagen var virkelig i orden og portionerne var så store at jeg ikke engang kunne spise halvdelen før jeg måtte give op – man kunne sagtens have delt en portion.

En gylden regel når man skal finde et sted at spise er at lede efter de steder hvor de andre går hen – især de lokale. Og de går til The Halal Guys, som har madvogne mange steder i New York.

Tippet er hermed givet videre 🙂

Scroll To Top