Now Reading
Uglepude DIY – Den perfekte gave til veninden

Uglepude DIY – Den perfekte gave til veninden

Lige nu er jeg til fødselsdagsmiddag hos Snullerbuller og hendes familie, og jeg har bl.a. denne gave med. Hjemmelavede gaver hitter når man ikke tjener nogle penge 😉 Derudover er denne uglepude  måske den mest perfekte alternative pyntepude, nogensinde ;).

Uglepude som gave

Lilla hjemmelavet uglepude

sy selv uglepude diy

Jeg ved ikke lige om Snullerbuller overhovedet er klar over hun mangler en uglepude, men det bliver hun. En uglepude bør der jo være i ethvert hjem! Jeg har lavet denne uglepude i farver jeg tror hun vil synes om og så er den ikke så spraglede som nogle af dem jeg lavede til mig selv. Snullerbuller er til det klassiske nemlig. Nu får hun i hvert fald en klassisk uglepude i lilla farver. Og så kan den minde hende om mig 😛

Jeg har suppleret uglepuden med en lille firkantet gave fra Imerco, som stod på hendes ønskeseddel. Det blev en skænkeprop til vin som samtidig kan ilte vinen. Very clever…

Hvis du vil se hvordan jeg syr en uglepude så kig med her!

View Comments (4)
  • Søgte på ugle pude på google, og fandt dig! Hvor er den pude bare lækker. Bliver helt misundelig på dinn veninde.
    Jeg har tilmeldt mig fast læser, for din blog er rigtig hyggelig.

    Marie-Louise
    Posgaard.blogspot.com

  • Hej Marie-Louise, velkommen til 🙂 Synes også selv uglen blev rigtig vellykket, og hun blev meget glad for den. Nu punker hun mig dog for en mage til den, så må hellere komme i gang 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top