Now Reading
Gode og billige hoteller centralt i London

Gode og billige hoteller centralt i London

At finde de bedste, billigste og mest centrale hoteller i London uden at betale et styrtende beløb for det er lidt af en opgave – og for mange enormt uoverskueligt og trættende. I know, I’ve been there.

Jeg er netop kommet hjem fra en ferie i London og har besluttet mig for at dele et par af mine bedste hoteloplevelser med jer, blandt andet det hotel jeg lige har været på. Jeg synes nemlig selv at det kan være lidt af en jungle at finde et godt og billigt hotel i London til prisen som opfylder ens behov, og jeg læser derfor med glæde om andres gode oplevelser.

Er du selv på udkig efter gode hoteller i Londons centrum, så læs med herunder. Du skal være mere end velkommen til at stille spørgsmål, eller komme med dine egne anbefalinger i kommentarfeltet. Jeg selv kan altid bruge et par tips til gode, billige hoteller centralt i London – så mon ikke det er relevant for flere af os 😉

Tune Hotel Paddington

Det hotel jeg netop er hjemvendt fra er Tune Hotel Paddington (nu omdøbt til Point A Hotel) der ligger en spytklat fra Oxford Street, og altså særdeles centralt.

Det var ren og skær held at min veninde og jeg fandt Tune Hotel Paddington da vi Googlede efter på hoteller i London, og ved du hvad der overbeviste os om at vælge Tune Hotel?

Hotellet selv er klassificeret som værende et hotel med 2½ stjerner, men da vi tjekkede det på Tripadvisor (som jeg altid gør), var den gennemsnitlige vurdering 4½ stjerner – og ikke en eneste negativ anmeldelse.

Hvor tit sker det lige? Vi vurderede det som et stort plus, og vi valgte at booke hotellet – et valg vi begge var godt tilfredse med. 🙂

Hvad får man for pengene?

Tune Hotels er en kæde med hoteller i flere steder i verden, bl.a. andre lokationer i London men derudover også steder som Malaysia og Thailand.

Deres koncept går ud på, at man betaler for en basal “hotelpakke” der består af et pænt værelse og rengøring hver tredje dag. Udover dette kan man så tilvælge andre ydelser såsom ekstra rengøring, en hårtørrer, internet, tv m.m.

Vi fandt ud af, at de fleste af de ekstra tilkøb var med i prisen hvis man bestilte gennem Hotels.com – og det valgte vi derfor at gøre.

Vi betalte cirka 630 kr pr overnatning, og for et lækkert hotel i det centrale London synes jeg det er en særdeles acceptabel pris.

Selve hotellet er relativt nyt, og alt er super pænt og rent. Vi oplevede også udelukkende rigtig god service fra de ansatte på hotellet.

Hotelværelset på Tune Hotel

Dette billede er lånt fra hotellets hjemmeside, men det var altså sådan vores værelse så ud! Bortset fra vinduet var placeret lidt anderledes. Hvor tit oplever man lige, at det billede man ser når man booker ligner det man ser når man ankommer? Tja, måske har jeg været uheldig før – men her der passede det altså.

Psst.. Hvis du også oplever det samme, så kan jeg anbefale dig at søge på hotellet på Tripadvisor, og se brugernes billeder. Her får man de nyeste billeder af hotellet og værelserne præcis som de ser ud.

Hvis jeg skal sige noget negativt omkring Tune Hotel Paddington, så er det at badeværelset er ret småt. Er man meget høj vil det nok kunne give problemer med noget så simpelt som at sidde på wc uden at banke knæene ind i væggen. Det kan være det er anderledes på andre værelser end det vi havde.

Selve døren til badeværelset var også bare af matteret glas, og den lukkede ikke helt tæt – det gjorde det en anelse lydt. Dog ikke noget der generede specielt meget, og bestemt ikke noget der vil få mig til at fravælge hotellet en anden gang.

Omgivelser

Tune Hotel paddington er som sagt et ret centralt beliggende hotel i London, og det kan man naturligvis se ud fra hvad der er at finde omkring hotellet.

På den anden side af hotellet er der et Tesco supermarked der har døgnåbent, der er ligeledes masser af cafeer, arabiske restauranter, pubs, KFC, McDonalds, Starbucks, Pret A Manger og andet godt. Det skulle altså være muligt at finde noget godt at spise og drikke uanset hvornår på dagen det er 😉

Transportmulighederne er også gode herfra. Man kan fra hotellet gå til Oxford Street, Marble Arch enden, på ca. 10 minutter. 5 min. fra hotellet ligger Edgware Road undergrundsstation, og Paddington station ligger 8 min. i den anden retning. Det gør det super nemt at komme rundt i byen.

Vurdering af Tune Hotel Paddington

Vi var rigtig godt tilfredse med vores overnatninger på hotellet, og skal jeg af sted en anden gang vil jeg ikke tøve med at booke dette hotel igen. Her får du ganske enkelt noget for pengene, hvad der ellers kan være et sjældent syn i Londons centrum.

Du kan læse mere om hotellet på Hotels.com her.

Best Western Victoria Palace

Et andet godt hotel jeg har overnattet på i London var “Best Western Victoria Palace”. Det ver ligsom Tune Hotel Paddington også et særdeles centralt hotel.

Netop beliggenhed var afgørende for valget af dette hotel. Vi skulle vælge om vi ville have mest hotelværelse eller beliggenhed for pengene, og vi valgte altså beliggenheden. En anden vigtig ting var dog også at vi fik privat bad og toilet – det er ikke standard i London for hoteller i den billige ende.

Vi endte med at betale ca. 4500 for to personer i fire dage.

Om selve hotellet og værelset

Vores hotelværelse var placeret i en anneks bygning på tilstødende vej til hotellet – og det var helt udmærket, om end en anelse småt.

Vi boede på anden sal og der var ikke elevator i annekset, men derimod en ældre udseende og vakkelvornet trappe. Heldigvis var personalet meget behjælpelige med bagagen.

Det vigtigste af alt var dog at værelset i sig selv var super pænt, i god stand og rent. Både senge og badeværelset var også overraskende fine i størrelserne. Vi havde bestilt et twin room med to enkeltsenge, og vi fik et værelse hvor der var en dobbeltseng og en enkeltseng. Vi havde læst at man skulle bede om ikke at få et værelse i kælderniveau, så det gjorde vi – og alt var som vi ønskede da vi kom.

Derudover var der også godt med lys, et fladskærms tv med ca. 30 kanaler, et skab med bøjler, skrivebord med stol og det vigtigste: Gratis wifi og en herlig air condition!

Området omkring hotellet

Best Western Victoria Palace er beliggende i et fredeligt område uden støj eller andre gener, udover den støj der kommer når man åbner vinduet – svært at undgå helt i en storby.

Der er fine indkøbsmuligheder i området. Blandt andet supermarkedet Sainsbury’s der har åbent indtil 23 på hverdagen, 21 på lørdage og 17 på søndage hvis jeg husker det helt korrekt. Her kan man bl.a. købe enkelte boller som man lige kan tage med på farten.

Derudover var der en hel del restauranter (kinesisk, indisk, italiensk, brasiliansk etc), konditorier, pubs og en KFC (deres pomfritter smager af pap skulle jeg hilse og sige). Hos konditorierne kan man spise morgenmad i form af sandwich, croissanter, panini og andet lignende. Generelt havde vi størst held med at finde god mad til prisen i dette område omkring hotellet, fremfor inde i byen hvor prisen stiger i kvaliteten daler.

Tæt på offentlig transport

Fra Best Western Victoria Palace er der omtrent 10 minutter til Victoria Station. Herfra er der forbindelse til undergrund samt national railrays. En spytklat længere henne havner man lige foran Buckingham Palace – det må da siges at være tæt på seværdighederne 😉 .

2 ud af 3 dage købte vi et ‘day pass’ der gælder for både undergrunden og busser – £7 pr. person. Det er tjent ind på to ture da en enkelt tur koster £4,80. Med dette day pass kunne vi komme til det meste af byen, for selvom vi på kortet at se boede centralt så er der altså stadigvæk en god gåtur fra en destination til en anden.

I mine øjne er det med en sådan billet lidt ligegyldig hvor ens hotel er, så længe man er tæt på en undergrundsstation. Det kan dog være en klar fordel hvis det er en station med mere end 1 linie dertil – for vi oplevede i weekenden at flere linier blev lukket ned på grund af renovation. Alternativet dertil er busser, men det er ikke ligefrem samme hastighed.

Vurdering af Best Western Victoria Palace

Alt i alt er Best Western Victoria Palace et super lækkert hotel som jeg klar kan anbefale til andre. Jeg ville ikke selv have noget imod at bo der igen da det er et godt, centralt og relativt billigt hotel, men jeg kunne dog godt overveje at søge endnu længere ud af byen for at mere luksus på værelset for den samme pris.

Scroll To Top