Now Reading
Friskpresset gulerodsjuice med æble & ingefær

Friskpresset gulerodsjuice med æble & ingefær

gulerodsjuice med ingefær

Vidste du, at du med en juicepresser kan lave din egen hjemmelavet gulerodsjuice, der smager ti gange bedre end nogle af den gulerodsjuice du kan købe på karton? Jep, det er sandt – og formentlig ikke nogen stor overraskelse.

 

Frisk og velsmagende gulerodsjuice

Det fantastiske med hjemmelavet juice er, at det mere eller mindre altid smager vanvittigt fantastisk, og at der er så meget power i smagen af rigtige frugt og grøntsager. Hvis du endnu ikke har fået en friskpresset juice, så prøv det – du vil elske det (og det vil dine børn også!). En gulerodsjuice kan laves super simpelt, og stadigvæk smage helt fortrinligt, så det er faktisk synd og skam at købe sig til den.

gulerodsjuice med ingefær

Hjemmelavet gulerodsjuice

I dag har jeg lavet en lækker og sund gulerodsjuice med æble og ingefær. Jeg oplever ofte, at jeg har ekstra gulerødder tilovers i køleskabet som jeg ikke når at få brugt, og her kan de altså hurtigt få ben at gå på hvis du bruger dem i en gulerodsjuice.

Gulerod er en grøntsag fyldt med vitaminer, særligt A-vitamin. (A, C, D, E, K, B1 og B6). A vitamin er f.eks. godt for hud, hår, øjne og beskyttelse mod solen. Derudover er guleroden rig på fibre som sikrer en god balance i maven, og indeholder få kalorier. (Kilde: iform). Kort fortalt er det altså oplagt at lave en gulerodsjuice i ny og næ.

Ingefær er altid en fantastisk ingrediens til dine juicer, og gulerodsjuice er ingen undtagelse. Den tilføjer en lækker friskhed og giver et godt spark i juicen – du kan naturligvis putte mere/mindre ingefær i alt afhængigt af hvor glad du er for smagen. Derudover er ingefær kendt for at modvirke inflammation i kroppen, og den bekæmper alt fra kvalme til svimmelhed.

 Sååå – gulerodsjuice med ingefær, what’s not to like?

 

gulerodsjuiceIngredienser til gulerodsjuice

[su_list icon=”icon: asterisk” icon_color=”#1eb644″]
 • 4 gulerødder
 • 2 æbler
 • Ca. 2 cm ingefær
 • Evt. lime eller citron (læs herunder)
[/su_list]

Put alle ingredienserne i din juicepresser og server med din gulerodsjuice samme. Du kan evt. komme et par isterninger i den færdige gulerodsjuice hvis du foretrækker din juice afkølet.

See Also

Hvis du synes din gulerodsjuice bliver lidt for vammel eller for “flad” i smagen, så tilføj ingefær, lime eller citron. Citrus og ingefær kan få enhver juice til at sparke røv og gøre den super frisk, uden at du skal skære ansigt som når du spiser noget virkelig surt slik. Det samme gælder for rødbedejuice, som hurtigt kan komme til at smage lidt “jordet” hvis ikke man får puttet godt med citrus i.

 

Se flere juice opskrifter

Har du ikke fået nok juice? Så kan du se alle de forskellige juice opskrifter jeg har prøvet af indtil videre, lige her.

 

View Comments (4)
  • Hey Belinda,
   Heller ikke umiddelbart noget der lyder tiltalende i mine ører, men saften smager meget anderledes end man forestiller sig. Heldigvis 🙂

 • Hej

  Den smoothie ser vildt lækker ud, men jeg spekulerede på, hvor mange af hver ting, du har puttet i? 🙂

  Venlig hilsen Sarah

  • Hej Sarah,
   Det er ikke en smoothie, men en juice, så der er en væsentlig forskel. Er ikke sikker på hvor lækker den blev, hvis det var en smoothie 😛
   Brugte 6-7 små gulerødder, 2 æbler, 2 clementiner og en lille klump ingefær, på størrelse med en 5’er og en cm høj ca.
   Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top