Now Reading
Best Western Victoria Palace i London, en varm hotelanbefaling

Best Western Victoria Palace i London, en varm hotelanbefaling

I London boede vi fire nætter på hotellet “Best Western Victoria Palace“. Vi fandt hotellet gennem Booking.com efter mange overvejelser om hvorvidt vi ville have mest beliggenhed eller luksus for pengene. Vi valgte det første, men med vægt på at vi ville have eget bad og toilet (hvilket ikke er standard på hoteller i London, i den billigere klasse). For fire nætter betalte vi omkring 4500 for to personer (torsdag til mandag). Man kan godt få mere luksus for pengene, men så skal man længere ud fra centrum.

Vi boede i en anneks bygning på en tilstødende vej til selve hotellet, hvilket var ganske fint. Vi havde ikke bestilt morgenmad, så vi skulle ikke over på hotellet igen, før vi tjekkede ud. I annekset er der ikke elevator og vi boede på anden sal, så man skulle op af en lidt vakkelvorn trappe af ældre dato, men personalet var flinke til at hjælpe os med kufferten da vi ankom. Vi havde læst at man skulle bede om ikke at bo i kælderniveau, så det skrev jeg ind da vi bestilte og det nævnte han også da vi checkede ind; at alt var som vi ønskede.

Værelset vi havde var til den lille side, men efter min tur til Paris med Mille er der intet der kan være mindre end det værelse vi havde der. Og det vigtigste var at værelset var i rigtig pæn stand med pæne og store senge, rent(!) og ligeledes et tilsvarende pænt og rent badeværelse. Vi havde bestilt et twin room med to enkeltsenge og fik et værelse med en dobbeltseng og en enkeltseng. Derudover havde vi et skrivebord med stol til, et lille skab med bøjler, masser af lys, et lille fladskærmstv med omkring 30 digitale kanaler og sidst men ikke mindst… Gratis wifi og aircondition 😀

 

Billedet ovenfor viser udsigten fra vores vindue på værelset. Man kunne godt åbne vinduet, det var dog ikke helt nyt og vi var lidt i tvivl om det ville holde 😉 Det lod til at være et relativt fredeligt område vi var havnet i. Vi vågnede i hvert fald ikke af støjgener eller lignende. Der var naturligvis støj når vi åbnede vinduet, men det er nok svært at undgå i en storby.

I området omkring hotellet var der et stort supermarked, Sainsbury’s, der havde åbent til kl 23 på hverdage og 21 lørdag og 17 søndag, hvis jeg husker rigtigt. Derudover var der en del restauranter, bagerier/konditorier hvor man kunne spise morgenmad – forvent dog ikke grovboller og lignende. Det er sandwich, panini, croissanter og andet i den dur. Hos Sainsbury’s derimod kunne man købe enkelte boller af både grov og mindre grov karakter. Der lå også en Kentucky Fried Chicken, som vi besøgte den første aften, da vi ankom omkring kl 23 og var sultne. Det var mit første besøg i den kæde nogensinde og det var faktisk ok (altså junkfood taget i betragtning) – dog ikke deres pomfritter der var som pap. Men der var kinesisk, indisk, brasiliansk og italienske restauranter med under 3 mintters gang fra vores værelse. Vi havde større held med at spise i nærområdet end inde i byen, hvor vi generelt fik ret ringe mad ift. prisen. Der var også et par pubber, med masser af liv og glade dage rundt om hjørnet.

Fra hotellet var der ca. 10 minutters gang til Victoria station, hvor der både var forbindelse til Underground og National Railways. Gik man 5 minutter længere stod man foran Buckingham Palace.

See Also

To ud af tre dage købte vi et day pass til undergrunden og busser, for 7 pund pr mand. Det har tjent sig selv ind på bare to ture, da en enkelt tur koster £4,80, hvis jeg husker korrekt. Med det kunne vi køre over det meste af byen og det kan varmt anbefales. Selvom det på kortet så ud som om at vi boede tæt på alt, så var der immervæk en rigtig god gåtur fra A til B, ligemeget hvor vi skulle hen. Jeg havde i forvejen en fod der drillede, men havde det ikke været for den havde jeg alligevel været smadret i benene og fødderne.

Når man køber sådan en billet er det ikke så vigtigt, hvor hotellet ligger, så længe det er tæt på en undergrundsstation (synes jeg). Det kan være en fordel, hvis der kører mere end én linje til stationen, da vi oplevede flere gange i weekenden at adskillige linjer blev lukket ned pga. renovation. Der bliver så sat busser ind i stedet for, men det går jo ikke altid lige så stærkt.

Så summa summarum. Best Western Victoria Palace er et rigtigt lækkert hotel af god standard, som jeg bestemt vil anbefale til andre. Jeg vil ikke være bleg for at bo der igen, men jeg kunne også godt overveje at søge mere perifert ud og opgradere lidt på luksusfronten, eftersom man kan få noget der ser virkelig lækkert ud, til samme pris.

(Indeholder affiliate links)

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top