Now Reading
Hotel til forretningsrejse i Belfast, Nordirland

Hotel til forretningsrejse i Belfast, Nordirland

Radisson i Belfast

I forbindelse med mit arbejde er jeg startet på et uddannelsesforløb, som i indeværende år vil tage mig til Belfast af tre omgange.

Første besøg i Belfast var i januar i år, hvor jeg sammen med tre mandlige kolleger tjekkede ind på Radisson Blu Hotel Belfast. Et hotel der ligger i et gammelt industriområde, ca. 10 minutters gang fra centrum og som er velegnet til både familier, par og forretningsrejsende.

Værelse_Radisson_Belfast

Vi fik hver sit standardværelse, og generelt var standen rigtig fin. Mit værelset havde en dobbeltseng, et skrivebord, lænestol og lille bord, tv, klædeskab og badeværelse med badekar (nogle havde dog kun bruser). På hotellet var der et hyggeligt område med bar og restaurant ligesom der var en rigtig stor og pæn lobby med adskillige sofaarrangementer.

Belfast er eftersigende blevet en stor konferenceby og klientellet på hotellet i sådan en almindelig januar-uge bar præg af mænd i jakkesæt på vej til konferencer og vigtige møder, piloter i uniform og så os selv der var sådan lidt midt imellem. Ikke helt business-agtige, men heller ikke familier eller par. Jeg vil tro at der er lidt mere varieret klientel når vi kommer igen i april og i september, for nu er januar måske ikke lige den mest charmerende måned at tage på storby-ferie i en regnfuld by.

Hotel_collage

Vi ankom en mandag eftermiddag og skulle først starte op på vores uddannelse tirsdag morgen. Derfor ville vi benytte resten af mandagen til sightseeing. Det var dog gråt, regnfuldt, koldt og mørket begyndte at sænke sig, så det var begrænset hvad vi nåede at se. Vi ville have været med en open top turistbus, men den sidste var kørt da vi kom frem til busstopstedet. I stedet for gik vi rundt i byen og kiggede lidt på bygninger, fandt et turistbureau, kiggede lidt på kort og fandt en gammel pub, Kellys, som viste sig at være rigtig hyggelig.

Belfast_collage

Lidt naivt havde jeg håbet på lidt sightseeing og shopping i løbet af ugen. Jeg havde bl.a. fundet ud af at der både var en Debenhams og en Primark i Belfast som jeg gerne ville aflægge besøg. Desværre var vores undervisningsdage så lange at vi først var tilbage på hotellet mellem 18 og 19 om aftenen og der havde butikkerne lukket. Det må blive næste gang! Onsdag aften havde butikkerne i Victoria Square, en slags overdækket shoppingcenter, åbent til kl. 21, så der gik jeg ned og tog en runde. Jeg bemærkede at der var en form for udsigtsplatform inde i kuplen i centeret, hvor der må være en flot udsigt over byen. Det var dog lukket, så det må jeg lige tjekke op på til næste gang.

BelfastByNight

Jeg var ret udmattet, så mit shoppingmode var ikke aktiveret og jeg endte derfor med blot at købe en sandwich og gå tilbage på hotellet og tage et langt karbad og lave lektier til den efterfølgende dag.

Vores ophold varede fra mandag-fredag og fredag blev vi kørt direkte i lufthavnen efter undervisningen var overstået. Desværre var det ikke meget af Belfast vi nåede at se, men vi satser på en ekstra overnatning når vi skal afsted igen i april. Der er tale om at se noget natur og lidt mere af byen. Vi må se hvad tiden bringer. Vi er dog enige om at vi igen skal bo på Radisson Blu Hotel Belfast.

Belfast_City_Airport

Vi fløj hjem via London, fra Belfast City Airport, som ligger midt i byen. Meget nemt at komme dertil med taxa.

Vi er blevet anbefalet at flyve til Dublin og tage bus derfra til Belfast i stedet for, så det må vi lige undersøge til næste gang. Kunne være skønt at slippe for en mellemlanding og risikoen for at misse et fly.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top