Now Reading
Hjemmelavet ingefær shot med juicepresser

Hjemmelavet ingefær shot med juicepresser

ingefær shot med æble

Jeg (Mille, Anja’s søster) har længe været ivrig efter at lave mine egne ingefær shots og har egentlig bare ventet på, at jeg fik købt en juicepresser så jeg kunne komme i gang. Da jeg for få uger siden så Føtex reklamere for en Philips juicepresser HR1869/70 til 899,- slog jeg til, og hvilket fantastisk køb det var.

Til dig der overvejer at købe en juicepresser vil jeg dog anbefale, at du enten er i bil eller får den fragtet hjem – jeg følte mig pænt dum i bussen med den gigantiske kasse der gjorde, at jeg knap nok kunne komme ind igennem døren. 😉

 

Hjemmelavet ingefær shot med en juicepresser

Nå, men som den kæmpe ingefær fan jeg er, skulle min første juice opskrift naturligvis være et hjemmelavet ingefær shot. En temmelig hypet drik blandt sundheds freaks og Joe & the Juice kunder, lader det til. Jeg skal ikke udtale mig om hvor sundt ingefær er, eller om det er en god idé at drikke et ingefær shot hver dag, for det ved jeg faktisk intet om.

Ingefær er eftersigende en ingrediens der (næsten) kan kurere alt fra forkølelse til gigt, kvalme, infektioner m.m. men på den anden side skulle det også have nogle mindre heldige bivirkninger (læs her), hvis man indtager for meget og det er ikke anbefalet til gravide. Uanset hvad, så er jeg vild med smagen, og dette ingefær shot med æble er et fantastisk mix!

ingefaer-shot-opskrift
Friskpresset ingefær shot med æble

Opskrift på ingefær shot med æble

Et ingefær shot må jo være intet mindre end jordens nemmeste opskrift. Det består meget simpelt af 2 ting: ingefær og æble. Du kan naturligvis tilføje flere ingredienser som f.eks. chili, citron og lime, eller lave en ren udgave kun med ingefær.

Hvis du har en juicepresser tager det ingen tid at lave – jeg skal ikke udtale mig om hvordan resultatet bliver med en blender. Dog synes jeg, at det er lidt for lidt juice man får ud af denne mængde, ifht. hvor meget der efterfølgende skal rengøres. Så du kan overveje at lave en større portion der kan stilles på køl.

 

Til et lille glas ingefær shot skal du bruge følgende

 • 1 æble
 • 1 stump ingefær (Ca. 1 cm – mere/mindre alt afhængig af hvad dine præferencer er)

 

Sådan gør du

 1. Skræl ingefær
 2. Skær kernehus væk fra æblet
 3. Kom ingefær og æble i din juicepresser og stil det evt på køl efterfølgende

 

Værsgo’ og drik!
Vil du se flere juice opskrifter kan du kigge lige her.

 

View Comments (2)
 • Hej i 2
  Tak for jeres blog, den er overskuelig og dejlige nemme opskrifter …vi ( min familie og jeg ) er på eventyr i Kina og skal til at lave mad,juice med andre ingredienser end vi plejer …selvfølgelig kan vi få mange af de ting …men en del mangler af de kendte ting… Har i været på rejse i Kina ? Måske i har opskrifter derfra
  På forhånd tak Christina

  • Hej Christina,
   Vi har desværre ikke været på rejse i Kina, så vi er ikke så velbevandret i det kinesiske køkken. Men lyder som en spændende udfordring!
   Mvh Anja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top