Now Reading
Johnny Rockets

Johnny Rockets

Jeg har stadigvæk en hel masse billeder fra New York der gerne vil frem i lyset, men har lige været lidt frustreret her de sidste par dage og har ikke så godt kunne samle tankerne om glade indlæg 😉

Men i skal i hvert fald ikke snydes for et besøg på Johnny Rockets Diner. Den ligger ved East 56th street og 3rd Avenue og er bestemt et besøg værd. Jeg blev anbefalet stedet her på bloggen og det er jeg glad for 🙂 Jeg kom ved frokosttid, måske det var derfor der ikke var nogen syngende tjenere. Der var rimelig godt booket op og især mange af de “rigtige amerikanere” var der.

Udefra har det også det helt klassiske Diner look.

Og indefra lever det 100 % op til forventningerne! Beatles pulser ud af højtalerne og folk nyder en burger og drikker milkshakes i lange baner!

Jeg følte lidt som om jeg trådte direkte ind i Grease, i ved der hvor Danny og Sandy skal på date og de skynder sig op bag ved og gemmer sig fra de andre. Jeg var vild med de små flasker ketchup, sugerørene i glaskrukker og ikke mindst den lille jukebox der står nede for enden af det ene bord.

Jeg blev nødt til at smage en traditionel burger, da det lod til at være det “man” bestilte derinde. Vil da gerne indrømme det ikke er den bedste burger jeg har smagt, men stemningen vejede total meget op for det.

Fordi stemningen var så god, og fordi Mathilde har fortalt om deres milkshakes valgte jeg at blive siddende og nyde stemningen og skrive nogle postkort mens jeg fik en milkshake. Det er den største milkshake jeg nogensinde har set (har godt nok ikke set ret mange… If any).

I den der shaker ved siden af, kom mere milkshake man kunne fylde op med. Men som om man kan drikke alt det! Men hold da op hvor smagte det godt! Er glad for jeg først kom derhen 2 dage inden jeg skulle hjem, ellers var jeg blevet nødt til at gå tilbage og få en shake mere og det kan umuligt være godt for kalorieregnskabet :/

Anyways, Johnny Rockets får mine varmeste anbefalinger! Så drop Magnolia Bakery og gå på Johnny Rockets og få en Milkshake i stedte for 😉

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top