Now Reading
Kokos Kugler aka Hjemmelavet Bounty

Kokos Kugler aka Hjemmelavet Bounty

Kokos Kugler_pink

Jeg har vist nævnt et par gange at min veninde og jeg har en slags madklub, hvor vi skiftes til at udfordre hinanden med et tema, som menuen skal laves ud fra. Vi laver som regel hovedret og dessert.

Mit tema var denne gang “Mad med K” og jeg har været lidt i vildrede. Men dagen før middagen skulle laves foreslog min gode kollega at jeg lavede kokoskugler og hun påstod at de smagte præcist som Bounty. Jeg kan godt lide bounty så tænkte at det da ikke kunne gå helt galt. Og da det oven i købet skulle være meget nemt at lave disse kokos kugler, så bestemte jeg mig for at kaste mig ud i det. Og det fortrød jeg bestemt ikke – nøj hvor er de blevet gode! Og det er ikke løgn at de smager som Bounty!

 

Ingredienser til kokos kugler

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 pose kokosmel (200 g)
  • Chokolade til at smelte

 

Sådan laver du kokos kugler

Kokos-Kugler_fremgangsmåde3

Fremgangsmåde

Det er faktisk så nemt at man dårligt behøver det, men nu får i den så alligevel. Der blev ca. 25 kokos kugler ud af opskriften, men det vil selvfølgelig afhænge af størrelsen på kuglerne.

  1. Bland kondenseret mælk og kokosmel i en skål
  2. Form massen til kugler – jeg brugte min cookie scoop til at sikre nogenlunde ens størrelse på kuglerne
  3. Lad kuglerne køle af i køleskab eller fryser afhængig af hvor travlt du har
  4. Smelt chokoladen og dyp de afkølede kokos kugler heri.
  5. Opbevares på køl og serveres når chokoladen er størknet

And that is it!

Det tog ingen tid at lave kuglerne, men det var relativt tidskrævende at stå og smelte chokoladen over vandbad. I det øjeblik begyndte jeg i hvert fald at forstå hvorfor man kan købe en chokoladesmelter. Men det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har serveret kokos kugler og hvis du kan lide bounty, så vil jeg anbefale dig at prøve denne opskrift – det vil du ikke fortryde!

View Comment (1)
  • De ser mega lækre ud. Jeg tror jeg skal prøve at lave dem i dag. Min søde mand er dog slet ikke til Bounty, så skal måske lave halv portion? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top