Now Reading
Lækker efterårs-råkost

Lækker efterårs-råkost

 

Ehmmm… Ja, jeg har guffet en halv stort skål råkost til aften. Men den smagte bare så godt. Tror det er min nye livret (ud over mors mousakka), og skulle ikke være bleg for at guffe resten til morgenmad i morgen – SÅ god er den! Spiste den med lidt kyllingeinderfilet som det eneste.

Ingredienser (so simple):

 • Rødkål
 • Gulerødder
 • Æbler (skrællede)
 • Pinjekerner

 

 

Snittede rødkålen, men tror jeg vil rive den næste gang. Gulerødder og æbler blev revet, og pressede lidt citronsaft over æblerne inden jeg blandede dem i. Kernerne ristede jeg i lidt olivenolie på en varm pande.

See Also

Havde lidt issues med min nye billige grønthandler som ikke vidste hvad hverken pinjekerner eller gulerødder var (han snakkede ikke så godt dansk). Kernerne fandt jeg selv, men måtte i netto efter gulerødder da jeg ikke så nogle synlige 😛 Men kan forresten anbefale at købe kerner osv i de små grønthandlere. Gav 12 kr for en pose, og i føtex så jeg de var på tilbud hvor man kunne få 2 poser for 37 kr. Men idag fandt jeg så til gengæld en aubergine i føtex til 2 kr, og den var pæn!! Det tror jeg ikke min grønthandler kunne slå. Så nu skal der snart laves det der ratatouille som jeg er så dårlig til at stave til.

Men, lækkerlinger. Gør jer selv at lav den her råkost, i vil ikke fortryde det!

View Comments (4)
 • Mmm.. jeg er også vild med rå rødkål – især hvis man lige har lidt kirsebær der også kan komme i 🙂 Ser godt ud!

  Mht. mit blogindlæg: Ja, det er nok ikke verdens mest gennemtænkte argumentation bag det :-p.

 • Altså min kæreste siger at man ik må prale med sin egen mad man har lavet.. Men nu har du gjort det og så vil jeg også =D Jeg er så forelsket i min hjemmelavet dressing at den kunne spises rå hvis ik det var fordi det var ulækkert =D

  Når det så er sagt så kan man godt riste pinjekerner uden olivienolie.. Man ska bare holde godt øje med dem 🙂

 • Tumling: Her hos mig er der ingen Jante, så man må prale alt det man vil 😀 Lyder som en god dressing. Har du opskriften på den?
  Uh, det vidste jeg ikke. Så vil jeg da spare olien væk næste gang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top