Now Reading
Macrame armbånd

Macrame armbånd

For ca. 2 uger siden bestilte jeg noget nylonsnor på Ebay og i dag kunne jeg så hente det på posthuset. Jeg bestilte 6 bundter af 28 meter til ca. 18 kr. stykket og gratis fragt. De har et tykkelse på 1 mm.  I Panduro Hobby kan man få 20 meter nylonsnor for 30 kr, så der er en del at spare ved at købe det over ebay. Min tanke med det var, at jeg skulle lave nogle fine armbånd, så jeg kan udnytte at min kreativitet er på sit højeste i flere år. Jeg har ladet mig inspirere af diverse DIY på nettet, bl.a. denne fra HonestlyWTF, som lige fik genopfrisket min knytning. Jeg indså dog at jeg blev nødt til at købe nogle mellemled, så jeg kunne lave nogle ligeså fine som dem i guiden. På Panduro Hobbys hjemmeside så jeg et ret stort udvalg, så jeg besluttede at køre ud til min lokale butik da jeg kom hjem. Jeg var dog lidt skuffet over udvalget i butikken, men kom da hjem med lidt alligevel.

Jeg ville egentlig have haft nogle mellemled der var en mellemstørrelse af de to jeg kom hjem med, men dette var det muliges kunst. Og så fandt jeg lige lidt nylonsnor i min yndlingsfarve, som jeg ikke kunne lade ligge 😉

Her til aften lavede jeg to armbånd. Det første er inspireret af Christina, som har lavet en fin guide lige her.

Og det andet har jeg lavet ud fra guiden på Honestly WTF.

Det er et lidt større arbejde at lave dette armbånd synes jeg. Eller selve knytningen gik overraskende hurtigt, men sloges lidt med at få låst enderne da jeg manglede en ordentlig nål.

Somehow synes jeg altid sådan noget ser meget federe ud på andre end på mig selv, er jeg den eneste der har det sådan? Jeg tror jeg tænker at det blå armbånd skal være nogenlunde alene, fordi ringen er så stor. Anyways, det kræver nok lige lidt tilvænning, især når jeg ikke er vant til at gå så meget med smykker.

Er jeg den eneste der er hoppet med på knyttebølgen?

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top