Now Reading
Magnolia Bakery

Magnolia Bakery

 

Jeg har før skrevet om cupcakes – altså ønsket om at prøve dem, da jeg aldrig har smagt dem. Indtil nu… Nu kan jeg sige been there, done that, don’t get it. SORRY!

Alle har jo skrevet og fortalt om Magnolia Bakery, som er blevet kendt fra Sex & the City serien. Og da jeg endte med at befinde mig i det område tænkte jeg at nu måtte det være. Jeg var faktisk lige ved at overse det, for butikken er virkelig lille. Og der stod ikke noget udenfor som på det billede der var i min bog (måske fordi der var stiv kuling den dag?!). Men jeg fandt det og tænkte… Nå ok… Det er så det.

Det lignede mest af alt en gammel antikbutik udefra, men jeg kunne godt se det var enormt hyggeligt da jeg kom ind. Jeg havde dog håbet på man kunne sidde indenfor og spise sin cupcake, men der var 2 små stole mast sammen om et tiny bord, og det var naturligvis optaget.

Udvalget af kager var ikke specielt stort. Jeg ved ikke helt hvad jeg egentlig havde forventet, men der var måske 6 forskellige slags cupcakes og så nogle store skærekager. Men ret skal være ret og nu havde alle jo talt så rosende om cupcakes og ikke mindst magnolia bakery. Jeg kunne ikke beslutte mig, så købte 2 cupcakes med mig og slæbte rundt på dem resten af dagen da jeg var ude at lege turist og det var stiv kuling og absolut ikke vejr til at nyde dem undervejs.

Posen var helt sikkert sød! Og æsken lige så.

Nu til det jeg havde ventet på…

De er da fine! Ingen tvivl om det.

Jeg tror alle cupcakes’ne var samme bund, og så bare forskelligt fyld. Og nu kan i bare skyde mig ik’… Men jeg forstår det ikke! Jovist de er da super søde (i mere end én forstand). Som min mor ganske rigtig havde forudsagt var glasuren enormt vammel (jeg troede ikke på det fordi alle snakker om cupcakes). Men det var næsten svært at få ned… Og jeg plejer ikke at have et problem med søde sager – believe me 😉 Derudover enormt uhandy at spise. Selve bunden var faktisk temmelig tør og jeg vil da vove at påstå at jeg selv kan lave en bedre muffin.

Okay, så been there done that… Min iver efter at kaste mig over flere cupcakes er mindsket. Jeg vil gerne prøve at lave dem selv, men så skal det altså ikke være sødt i sødt, men måske noget mere friskt… I dunno.

Jeg så desuden et Magnolia Bakery i nærheden af Rockerfeller Center, hvor der ikke var nær så crowded. Det er selvfølgelig ikke det som Carrie besøger i SATC, men går ud fra at kagerne er nogenlunde det samme. Kunne i hvert fald se de bruge samme poser 😉

View Comments (6)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top