Now Reading
Nektarin salat med asparges og feta

Nektarin salat med asparges og feta

Som en del af mit “Tøm køleskabet” projekt, fik jeg søndag aften lavet en ret lækker salat, som jeg tænkte jeg lige ville dele med jer.

Jeg brugte en rest asparges, 2 nektariner og nogle babyleaves.

 

Blande blande sammen og drys med lidt salattern.

Til slut hældte jeg en smule olivenolie over. Jeg bruger normalt aldrig olie osv. i mine salater, men nu fik jeg en eftersigende meget lækker en i afskedsgave fra min tidligere arbejdsplads, som fortjente en chance. Jeg har ikke forstand på olier, men fik at vide at den var for god til at stege i. Så nu må jeg jo finde ud af at bruge den på anden vis, den skal i hvert fald ikke gå til spilde 🙂

Men i hvert fald en lækker frisk salat med lidt bid i, som også kunne være rigtig lækker med lidt kerner, nødder eller lignende.

Når jeg laver sådan en dejlig salat, så kan jeg undre mig over, at jeg har tendens til at lave den traditionelle salat med agurk og tomat, for den er sgu da kedelig! Nektarinerne giver det syrlige som tomaterne, men giver et helt andet pift! Jeg skal helt sikkert lavet mere salat med nektarin!

View Comments (5)
 • Hihi – takker takker 😀 Nej det kan jeg slet ikke løbe fra. Selvom jeg gerne ville *G* Er jo for pokker ikke engang nordjyde, så nogen gange er det jo bøvlet at man lyder som en ;P Men det går.. Jeg vænner mig forhåbentlig af med det på et tidspunkt .. eller ej *G*

  Tusind tak 😀

 • Jaeh dialekter er noget sjovt noget. Jeg får tit den der ‘du er nok ikke herfra’ smidt i hovedet *G* Jeg tror dog aldrig, for at være ærlig, at jeg kommer til at snakke sjællandsk. Selvom jeg gerne ville – for at blende lidt ind 😛

  Men det er vidst meget normalt, at man snakker den dialekt man omgiver sig med, efter et stykke tid i hvert fald n_n

 • Jeg begyndte med æble, men jeg kan varmt anbefale Mango! Det giver altså en dejlig frisk smag. Men find en god grønthandler, så du får en der er ordentlig moden. Dem man køber i supermarkedet er oftest ikke.

  Det kan rigtig godt betale sig, at eksperimentere med salaterne. Og der skal egentlig så lidt til at give dem et løft.

  • Hej Deborah,
   Jeg kunne godt forestille mig det var en god oplevelse med mango! Kan godt være jeg skal søge dem hos en grønthandler, for de gange jeg har forsøgt at købe dem i supermarkederne har det ikke været en succes. Og da jeg var i Australien og omegn var det jo en fest med de lokalt dyrkede mangofrugter, mmmm 😀 Men det er ikke det samme herhjemme desværre.

 • Orv, det ser da lækkert ud. Har faktisk lige købt en bakke nektariner, og det er da en nem omgang salat. Tak for tippet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top