Now Reading
Pastasalat med kylling og pesto aka. hurtig aftensmad

Pastasalat med kylling og pesto aka. hurtig aftensmad

Jeg havde egentlig planer om at have en suppeuge, bare fordi jeg laver skidegod suppe og det er rart her i kulden. Men efter to dage trængte jeg til noget andet 😛 Hehe. Så da Mille foreslog pastasalat fik jeg en åbenbaring. Havde alt pånær agurken, men skulle alligevel lige ud og handle et par småting.

 

Mens jeg stegte kylling og kogte pasta blandede jeg en lille salat, bestående af napolitana (or something like that) salat, en lille stump agurk, en medium size tomat, lidt majs og en smule solsikkekerner.

Jeg stegte 3 små kyllingeinderfilet, krydrede dem med salt, peber og hvidløgskrydderi og skar dem i små bidder da de var færdigstegt. Man kan jo også snildt lave det uden kylling, men jeg er på en mission, hvor det er vigtigt for mig at få min protein til aften, eftersom jeg ikke rigtig får det i løbet af dagen.

Jeg brugte fuldkornspasta og blandede det med en skefuld rød pesto af faktas den bedste.

Derefter dryssede jeg lige med en smule parmesan ost. Det fik jeg dog ikke lige med på billedet.

Til sidst blev det hele blandet sammen i en skål og var klar til servering.

Bum – aftensmad på 15 minutter! Og det smagte skide godt! Det skal jeg lave igen, snart!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top