Now Reading
Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

I går var jeg inviteret på grill mad hos mine forældre. Da der var 1½ stykke super lækker kyllingebryst i overskud da vi havde spist skyndte jeg mig at lave mig selv en lille “madpakke”. Sådan noget lækker kylling skal ikke gå til spild 😛

Jeg havde egentlig tænkt mig at jeg skulle lave en sandwich, men har ikke lige noget brød i huset, så det endte med en pastasalat i stedet for. Og det fortryder jeg godt nok ikke… Nujs det var lækkert! Og nu er der rester til i morgen også.

I salaten brugte jeg agurk, tomat, majs, rødløg, salattern, ristede cashew nødder og napolitana salatblade.

Kyllingen varmede jeg i microovnen og skar den ud i tern.

Jeg brugte fuldkornspasta, som jeg vendte i rød pesto og parmesanost inden det blev blandet sammen med salaten.

Nom nom nom…

Maden blev naturligvis indtaget på altanen – det er om at nyde den formentlig sidste omgang aftenssol i denne omgang.

View Comments (4)
 • Kære Anja
  Jeg er kommet ind på din fine blog ved at søge efter Klokkeblomst 😉 På lørdag skal jeg til kostumefest – og jeg har netop besluttet, at jeg vil være klokkeblomst. Jeg har set, at du har haft et fint klokkeblomst kostume. Jeg er vel ikke så heldig, at du stadig har det – og måske vil sælge det?? 🙂

  • Hej Tanja.
   Tak for din kommentar. Det er rigtigt jeg var klædt ud som klokkeblomst til et karneval i Aalborg. Jeg ved ikke om du fandt billederne, men det var bare et tylskørt jeg selv biksede sammen og så sådan en ‘tryllestav’. Og så havde jeg en grøn t shirt på. Det er ikke sådan et rigtigt købt kostume. Tror dog stadigvæk jeg har skørtet og tryllestaven i kælderen hvis det har interesse stadigvæk?

 • Jo, jeg fandt i hvert fald et billede, hvor man kunne se det liggende 🙂 Det kunne meget vel have stor interesse – har du også vingerne? 😉

  • Jeg er lidt i tvivl om vingerne og evt stand hvis jeg har dem. Men vil lige undersøge det når jeg kommer hjem i aften. Så sender jeg dig lige en mail 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top