Now Reading
Pluk selv blomster

Pluk selv blomster

Pluk selv blomster Sjælland

Jeg kører en del rundt på Sjælland i forbindelse med mit arbejde og for et par år siden blev jeg opmærksom på konceptet “Pluk selv blomster” og har sidenhen været betaget af de blomstrende marker når vi nærmer os sensommeren.

Jeg har længe haft lyst til at få lavet en fin buket til mit hjem, men må indrømme at jeg aldrig lige har fået det gjort før nu. Der er mange gode undskyldninger såsom regnvejr, træthed, ingen kontanter og ren og skær forglemmelse indtil marken er passeret.

pluk selv blomster på marker

Men på denne søndag var vi ude at køre og til min glæde fandt vi en mark med pluk selv blomster og jeg vidste at jeg også havde kontanter. Så jeg svingede min lille bil ind på marken og min begejstring var stor da jeg så prisskiltet. Jeg havde 50 kr at snolde for og jeg kunne derfor plukke 10 flotte store gladiolus i alle regnbuens farver.

Billige og flotte pluk selv blomster

Min kæreste fik lov at slæbe dem rundt i takt med at jeg nøje udvalgte dem der skulle med hjem. Strategien var masser af farver. Man kunne også have gået efter lidt færre forskellige farver, men det må blive næste gang. Så kunne man måske også godt nøjes med at købe for 25 kr., for de er altså ret store 🙂

flotte pluk selv blomster i vase

smukke pluk selv blomster

“Pluk selv blomster” konceptet er meget simpelt: Parker bilen, tag en af de knive der i dette tilfælde hang ved prisskiltet, skær de blomster af som du vil have og betal ved kassen når du kører. Der var også mulighed for at overføre penge med Swipp.

billige pluk selv blomster

Jeg har forgæves forsøgt at google hvor disse pluk selv blomstermarker ligger. Men jeg ved i hvert fald at der ligger marker her:

Pluk selv blomster omkring Næstved:

  • På højre side når man kører fra Næstved mod Sorø, kort før Skelby.
  • På højre side når man kører fra Næstved mod Slagelse, kort før Vallensved.

Pluk selv blomster omkring Sorø:

  • På højre side når man kører fra Sorø mod Holbæk, mener det er tættest på Sorø.

 

Kender du til andre steder med pluk selv blomster? Så må du meget gerne skrive hvor i kommentarfeltet 🙂

View Comments (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top