Now Reading
Rødbedeboller

Rødbedeboller

rødbedeboller

Det er ved at være længe siden at jeg har lavet mine yndlingsboller, som jeg har vist jer et par gange. Så det kastede jeg mig over her i eftermiddag. Det er en af de opskrifter jeg eksperimenterer med når jeg laver den og nogle af målene bliver lidt på slum. I dag puttede jeg desuden rødbeder i sammen med squash og gulerødder, da jeg havde nogle at ligge som jeg ligeså godt kunne bruge.

Find grundopskriften opskrift og tilføj rødbede for at få rødbedeboller her.

Det er første gang jeg bager med rødbede, men resultatet blev rigtig godt. Jeg tror helt bestemt også at man kunne nøjes med rødbede. Disse rødbedeboller her bliver rigtig søde, da sødmen fra grøntsagerne rigtig bliver fremhævet når man bager dem. Så de smager super lækkert samtidig med de faktisk er ret så sunde. Enough with the talking – her er billederne 😉

 

rødbedeboller

Rødbedeboller er lyserøde grovboller

Det er lidt svært at fange den rigtige farve i det her efterårslys, men de har fået et ret fint pink skær. Jeg kan allerede forestille mig hvordan jeg, når jeg engang får en lille pige, skal lave lyserøde rødbedeboller til hendes fødselsdag 😉

Bevares de vinder måske ikke præmien for “den flotteste grovbolle anno 2010”, men de smager godt og de mætter, hvilket jeg synes vægter ret højt. DaddyO synes de ligner en katastrofe, men jeg synes da de er charmerende på sin egen måde. Om ikke andet er det første gang jeg har fniset så meget mens jeg har lavet boller. Det er lidt sjovt at se rødbedesaften farve dejen hot pink 😉

View Comments (8)
 • Der er da ihvertfald lidt Sex and The City over dem :-p
  Det minder mig om engang min far lavede ‘tomatboller’ – DE var ihvertfald en katastrofe.. :-p

 • Hvor ser de fine ud. 😀

  I efterårsferien bagte min mor muffins med hindbær… de blev også helt, helt lyserøde, men smagte helt fantastisk:)

 • Det lyder lovende, og jeg skal da helt sikkert prøve dem på et tidspunkt! Tror du man kan bruge knækkede rugkerner i stedet for? Det er nemlig sådan nogle, jeg lige har i skabet 🙂

 • @Marie: Haha, tomatboller. Arj det kan jeg heller ikke lige forestille mig 😛 Måske som madbrød med soltørrede tomater.

  @Emma Lovise: ja det er ret sejt 😛

  @Rebecca: Åhr ja, hindbærmuffins. Det er også bare lækkert!

  @Maiken: Det synes jeg bestemt du skal gøre, de er super gode!

  @Janne: Ja total yndlingsfarve 😀

  @Stine: Ja du skal bestemt prøve det 🙂 Tror godt man kan bruge rugkerner, bare sørg for de er godt udblødt så de ikke bliver for hårde. Men jeg er stor fan af eksperimenter, så bare slå dig løs 😀 Du må lige give en tilbagemelding om hvordan det går!

 • Hejsa
  Faldt over din side da jeg søgte på boller med rødbeder. Desværre virker linket ikke når jeg vil se opskriften.
  Kunne du lokkes til at maile den til mig?
  Mvh Sanne

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top