Now Reading
Sådan kommer du nemt rundt i London med Oyster Card

Sådan kommer du nemt rundt i London med Oyster Card

Hvis du skal være i London i et par dage eller mere og har planer om at benytte dig af offentlige transportmidler, så vil jeg anbefale at du anskaffer dig et Oyster Card.

Det kan sammenlignes med vores eget Rejsekort og det er et kort du køber i en billetautomat eller i et billetkontor. Det koster 5£ i depositum og så skal man sætte penge på det derudover. Oyster kortet scannes hver gang du går ind og ud af stationerne og prisen udregnes automatisk, hvorved du opnår derved den billigste billetpris uanset om du skal rejse én tur på en dag eller om du tager mange ture på samme dag.

Du har mulighed for at fylde penge på dit kort, hvis du løber tør, hvilket kan gøres i automater eller i billetkontorerne rundt omkring på stationerne. Det er også her du kan aflevere dit kort når du skal hjem igen og få dit depositum og eventuelt restbeløb tilbage.

Alternativer til Oyster Card er at købe en enkeltbillet, en returbillet eller en 1-dagsbillet. Ofte er der dog lange køer ved billetautomater og billetkontorerne, så derfor er det klart lettest hvis du som noget af det første anskaffer dig et Oyster card.

Du kan læse mere om de forskellige billettyper i London her.

Scroll To Top