Now Reading
Sandskulptur festival på Hundested Havn

Sandskulptur festival på Hundested Havn

I weekenden kørte vi en tur til Hundested Havn for at se nærmere på den sandskulpturfestival vi havde læst om. Jeg har aldrig set sandskulpturer før, men har tit tænkt på det når jeg har læst om det. Nu fik jeg chancen og det var bestemt besøget værd.

Temaet for festivallen er “Middelalder i lyst og nød” og der er sandskulpturer både udenfor og inde i en bådhal, hvor der er leget med farvet lys.

Skulpturerne er meget forskellige i deres udtryk og der er alt fra Christopher Columbus til drager, kameler, rige og fattige samt døde og levende.

Sandskulpturfestivallen på Hundested havn kan opleves fra 14. maj til 13. september 2015 og priserne er yderst rimelige. En voksen billet koster 45 kr og børn koster 20 kr eller er gratis afhængig af deres alder. Der kan betales med dankort. Man må også gerne medbringe hunde.

Du kan besøge sandskulpturfestivallen på Hundested havn alle dage fra 10-19.

Til de legesyge er der opsat sandkasser, hvor man selv kan kaste sig over det lækre sand og give sig i kast med sine egne skulpturer. Der er forme og værktøj til rådighed.

Du kan læse mere om Hundested Sandskulptur Festival her.

Hundested Havn er i øvrigt et hyggeligt sted. Som en provinspige der er vokset op i en havneby går et hyggeligt havnemiljø lige i hjertet. Der var masser af liv på trods af et noget blæsende vejr og der var rig lejlighed for at købe kunsthåndværk fra lokale kunstnere. Herudover var der mulighed for minigolf, hytteudlejning, klap en fisk og ikke mindst en masse spisesteder med friskfanget fisk.

Hvis du kommer i nærheden af det Nordsjællandske, så vil jeg i hvert fald anbefale at slå turen forbi Hundested havn og sandskulpturfestivallen.

Scroll To Top