Now Reading
St. James Park | Lousy food | Wonderful food

St. James Park | Lousy food | Wonderful food

Da vi stod af bussen fredag eftermiddag var vi virkelig sultne! Klokken var 15 og vi besluttede at bevæge os i mod Oxford Street, da shoppinglysten boblede under overfladen og så tænkte vi at vi nok stødte på et madsted på vejen. Men pludselig kom vi til et stort område med en park, og så på kortet at der nok ikke var det vi ledte efter sådan lige foreløbig, med mindre vi var til en hotdog, hvilket ikke lige var det vi havde lyst til.

Derfor besluttede vi at vi bare gik igennem parken og fik set den nu vi alligevel var her; Buckingham Palace lå i forlængelse af parken og vi skulle alligevel i den retning.

Parken, St. James Park, var rigtig hyggelig og fyldt med liv. Men vejret var også blevet rigtig fint, hvor det tidligere på dagen havde været meget overskyet, blæsende og med regnbyger.

Der var også masser af dyreliv i parken. Jeg kom til at tænke på Mille da jeg så skiltet med “Bird Feeding Area” og alle duerne, hvis nogen har noget særligt med duer så er det hende 😉 Selv var jeg mere vild med egernene, som rendte rundt og var fuldstændig ligeglade med mennesker. De skulle eftersigende kunne håndfodres med nødder (?) tror jeg nok.

Som det tit er i storbyen kan man hurtig føle at man er havnet i en helt anden tidslomme når man kommer ind i en park. Der er en fred og ro som bare forsvinder i det du går ud af lågen igen. Det er altså rart!

Jo nærmere vi kom på Buckingham Palace, jo mere royal blev parken også!

For enden af parken lå Buckingham Palace og fortsatte man mod højre kommer man ind i Green Park, som ledte os op mod Picadilly og civilisationen igen.

Vi fandt heldigvis en fredelig sidegade med nogle små spisesteder. Vi satte os ved en lille café der så rigtig hyggelig ud og glædede os virkelig til at få noget mad. Jeg bestilte sandwich med kylling og avocado og A bestilte sandwich med laks og så en gang pomfritter til deling. Og det var præcis hvad vi fik… I brødet var der vitterligt ikke andet end hhv. laks og kylling og avocado :/ Er glad for jeg ikke bare havde bestilt kylling, for så havde det godt nok været en (endnu mere) tør en at få ned. Undrede mig lidt over de lagde en skive tomat og agurk på siden i stedet for at putte det ind. Vi var glade for at vi havde bestilt pomfritter også, for det var godt nok den mest tarvelige sandwich jeg til dato har oplevet.

Herfra gik turen mod Oxford Street hvor vi brugte resten af dagen i Dorothy Perkins, Forever 21 og Debenhams. Og så kunne vi ikke rumme mere (eller bære mere). Vi tog undergrunden hjem fra Oxford Cirkus og slappede af et par timer på værelset, inden vi gik ud for at spise aftensmad. Nu var klokken jo også næsten blevet 16 inden vi fik den tarvelige frokost, men vi trængte alligevel til et ordentligt måltid.

På vej ud af døren kunne vi høre en masse postyr og så folk i veste osv. Og så kom der ellers 50-80 mennesker på rulleskøjter. Vi fandt ikke rigtig ud af om det var et event, en rulleskøjte klub, pubcrawl eller hvad, men det så sjovt ud.

Vi havde udset os den kinesiske restaurant der lå rundt om hjørnet fra hvor vi boede. Og det må tage prisen for bedste måltid jeg har fået i London. Mums! Jeg startede med en majssuppe med kylling og A fik et eller andet indbagt halløj. Som hovedret havde vi begge udset os sur sød kylling uafhængig af hinanden. I løbet af denne tur fandt vi ud af at vi tænker utrolig meget det samme hele tiden – faktisk næsten skræmmende 😉

Og sidste billede er bare lidt aftenstemning fra gaden vi boede på. Jeg synes der var ret hyggeligt og smagfuldt 🙂

Behøver jeg sige at vi var meget trætte da vi kom op på værelset? Tror ikke der gik fem minutter fra vi lagde os i sengen til vi sov.

View Comments (3)
 • Åh hvor er jeg misundelig, Anja!

  Jeg elsker St. James’ Park 🙂 Har fodret mangt et egern dér (som jeg også skal have blogget om, hej dårlige samvittighed…) og samtidig duer. Og dumme krager. Har både besøgt parken i formidabelt solskin og i gråvejr, den var lige dejlig. Første gang jeg var i London, ville jeg også se Palace’t, men der var et vældigt stilladsarbejde i gang, så det var ikke så charmerende.
  Dine billeder er dejlige, jeg ønsker mig nu tilbage 🙂

  • @Bitten: Det var altså også bare en skøn park! Kunne nok sagtens bruge en halv dag der og bare observere, slappe af og fodre dyr 😀

   @Tina: Ih hvor dejligt at høre! Jeg elsker selv når andre deler deres fif til forskellige ting, så dejligt når mit også kan bruges af andre! Men London må i hvert fald på din liste over storbyer der skal ses, den er dejlig!

 • Det er nogle helt vildt gode London-indlæg, du laver, Anja! Jeg har aldrig selv været i London, men vil rigtig gerne prøve at derover – og synes virkelig jeg får noget ud af dine indlæg 🙂
  Har i hvert fald lige gemt det om hotellet, for har før været ved at kigge London hoteller og syntes ærligt talt, det var noget af en jungle!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top