Now Reading
Sund Tunmousse til Madpakken

Sund Tunmousse til Madpakken

tunmousse opskrift

Før jeg fik arbejde et sted hvor der er tradition for at spise frokost i kantinen, havde jeg fået en forkærlighed for tunmousse på madpakken. Guderne skal vide at jeg har et alternativt forhold til madpakker, som i mange mange år har bestået af en klapsammen rugbrød og en banan, så det var virkelig et stort skridt for mig at gå over til tun! Men med en rugfel og en tomat på siden, så er det næsten gudespise.

Da jeg arbejdede hjemme igår var der jo ingen buffet at vælge og vrage i, så jeg gik tilbage til min gode ven, da jeg lige havde alle ingredienser hjemme.

Nu hvor jeg er alene og stadigvæk ikke kan spise fisk i store mængder, så har jeg fundet de små dåser tun helt geniale. De passer lige til 2 x madpakke.

Nå, men det er så simpelt at lave.

1 lille dåse tun blandes med 1 spsk cheasy fraiche og en lille klat mayonaisse. Smages til med salt, peber og citronsaft.

Jeg spiser det typisk med en rugfel ristet på brødristeren (kan f.eks. ristes om morgenen) og en tomat. Rugflen opbevarer jeg ved stuetemperatur i en pose indtil frokost, mens tunen altså helst skal på køl. Tunmoussen passer perfekt i de små bøtter fra rice.

 

tunmousse opskrift

tunmousse opskrift

Nu kom jeg lige hele portionen på tallerkenen her, men det er altså lige i overkanten til mine smagsløg og spiste også kun halvdelen 😛 Men nu vil jeg ikke lige få det spist igen foreløbig, så resterne skulle alligevel bare smides ud.

Nå, men så fik i lige et lille madpakketip helt gratis fra mig til jer! Enjoy 😀

View Comments (3)
  • Det ser godt ud – simpel og lækker frokost. Det skulle også være et hit at smide lidt hytteost i, men det har jeg dog ikke selv prøvet endnu, men det har jeg planer om 🙂

  • Hej Ann,
    Ja det er nemlig super simpelt. Kunne godt forestille mig at hytteost også kunne gøre sig godt i den! Lad mig gerne høre hvordan det bliver 😀

  • Jeg puttede lidt majs, hakket pber og et lille hakkede løn og tog det med i madpakken sammen med et grov flutes. – Lige et fif. Hvis man ikke har køleskab til sin mad, kan i mange suppermarkeder købe madkasser, hvor der i låget kan være et køle element, så din mad er frisk til frokost 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top